Länkar till mina Excelexempel

Tyvärr har jag inte underhållit min Excelsida som jag kanske borde. Men det är ett hobbyprojekt och ibland tar mitt ”riktiga” jobb all min tid. Räkna inte med snabba svar på frågor som ställs i kommentarer. Det kan ibland ta månader mellan gångerna jag är inne och arbetar på sidan. Det känns lite frustrerande att se alla intressanta frågor som kommer in och inte ha tid att svara. Men det är inget att göra något åt.
Upptäckte idag att mina länkar till exempelfiler som jag haft på dropbox slutat att fungera. Nu har jag i alla fall flyttat dem till en annan plats som jag tror är mer stabil.
Ni hittar mina exempelfiler här: http://andersexcel.se/excelskolan/filer/
Här kan jag t.ex. rekommendera min arbetsbok med tio exempel om pivottabeller. I arbetsboken ligger tio filmer inbäddade i en arbetsbok i Excel. Du kan spela filmen samtidigt som du följer med exemplet. Det har tagit lite tid att göra denna så jag hoppas att den uppskattas.

En annan populär arbetsbok är den som används för min grundkurs i Excel för nybörjare. Filen heter: 005_Excelexempel1. När jag testade att googla ”grundkurs i Excel” så ligger den högst upp i sökträffarna (undataget betalda annonser). Det kan jag kanske tacka alla som gillar och länkar till sidan för.

Nu är sommaren snart här och som vanligt har jag planer att börja producera mer material. Min Excelbok som varit på gång nästan så länge jag kan minnas är fortfarande på gång, men i ändrad skepnad och med nytt förlag. När boken börjar närma sig tryckning så kommer nog mer här också.
Ha de gott och tack för alla positiva kommentarer.
Mvh
Anders Isaksson

(Visited 118 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.