Två nya filmer om att räkna med tid

2012 rafsade jag ihop en film om hur man räknar med tid i Excel. Filmen spelades in för att hjälpa en kursdeltagare med ett praktiskt problem. Jag saknade mikrofon så det blev en tyst instruktion som vissa kanske kan uppleva som lite svår att hänga med på.Jag la ut den på Youtube för att han skulle kunna se min lösning, och tänkte inte mer på det.

Nu såg jag att denna i mitt tycke rätt bedrövliga film (i produktionsteknisk bemärkelse) har visats över 23 tusen gånger och är en av mina populärare filmer på andersexcel.

Men har skämts lite över kvalitén. Vilket kanske också visats i att trots mängden visningar så ha den bara fått 12 tummar upp, och hela 7 tummar ner. Normalt brukar mina filmer i alla fall ha mer än 90 procent positiva tummar….

Så, nu har jag tagit tjuren vid hornet och spelat in två helt nya filmer.

Först en film om funderna med att räkna med tid och sedan en fördjupningsfilm där jag bygger ett övertidsschema i samma stil som min gamla film.

Jag skulle uppskatta stort om ni som eventuellt läser detta hjälper mig att sprida dessa filmer.

På min tidigare bloggpost om att räkna med tid kan man även ladda ner arbetsboken som jag använder i dessa filmer: https://www.andersexcel.se/rakna-med-tid-excel/

Räkna med tid i Excel: Grunderna
Räkna med tid i Excel: Fördjupning
(Visited 463 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.